HÖGTIDER

OM VÅRA HÖGTIDSTÅRTOR

Vare sig det är jul, dop eller mors dag - vi har tårtorna för alla speciella dagar! Väljer ni att specialbeställa tårta från Lilliput så guidar vi er genom hela processen för att ni ska bli så nöjda som möjligt med er tårta. Både design och smak kan skräddarsys efter eran vision!


Ni kan specialbeställa via vår instagramsida eller i vår butik, där ni även kan provsmaka våra goda tårtor och bakelser. Här nedan hittar ni exempel på vad vi kan erbjuda!     JUL

Bjud på något alldeles speciellt denna jul och upptäck våra jultårtor! Finns i smaker som choklad, vanilj, apelsin, jordgubb och hallon och kan dekoreras efter din personliga smak medan du väntar i butiken.


BABY SHOWER & GENDER REVEAL

Även om en baby shower eller gender reveal inte är en officiell högtid är den viktig för många - och självklart värd att fira. Dessa typer av fester har sitt ursprung i USA men har fort blivit populära även här i Sverige.


På Lilliput erbjuder vi flera olika alternativ för dessa tillfällen, och väljer ni att komma förbi vår butik kommer vår personal hjälpa er hitta rätt alternativ för just er speciella dag. 

FÖLJ OSS PÅ